Ben je programmeur?

Vue.js developer

Wat is Vue.js?

Vue is een progressief framework voor het bouwen van gebruikersinterfaces. In tegenstelling tot andere monolithische frameworks is Vue van de grond af aan ontworpen om incrementeel toepasbaar te zijn. De kern van de library is alleen gericht op de view-laag, dus wat er op het scherm van gebruikers terecht komt. Het grote voordeel aan Vue is dat het gemakkelijk op te pakken is, en goed te integreren is met andere libraries of bestaande projecten.

Vue.js Developer Gezocht? | Front-end | Kojac

Wat doet een Vue.js ontwikkelaar ?

Een Vue programmeur heeft veel ervaring met HTML, CSS en JavaScript. Deze drie talen vormen de basis van Vue. Vue incorporeert de beste ideeën van frameworks als Angular, React en Knockout, en laat de minder goede concepten achterwege. Vue wordt soms gezien als de nieuwe jQuery, omdat het gemakkelijk in een applicatie gebruikt kan worden via een script tag. Een developer hoeft zich dus niet compleet te verdiepen in een compleet nieuw framework en een applicatie geheel te herschrijven om Vue te kunnen gebruiken. Vue is ook super flexibel voor programmeurs: het kan gebruikt worden voor de functionaliteit van alleen een bepaald component op de website, of voor de gehele webapplicatie. De keuze is dus reuze!

Zoek je iemand die overweg kan met Vue.js?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Bastiaan
Vue.js developer

in het dagelijks leven is hij Masterstudent Computer Science aan de TU Delft. Bastiaan heeft voor een bedrijf in Vue.js de volledige front-end van hun interne applicatie geschreven.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Youssef
Vue.js developer

In het dagelijks leven is hij MSc Student Artificial Intelligence aan de UvA en doet hij graag vrijwilligerswerk.