Ben je programmeur?

Django developer

Wat is Django?

Django is een high-level Python-webframework dat de snelle ontwikkeling van veilige en onderhoudbare websites mogelijk maakt. Django is gebouwd door ervaren ontwikkelaars en neemt veel van de rompslomp van webontwikkeling uit handen, zodat u zich kunt richten op het schrijven van uw app zonder dat u het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Het is gratis, open source, en vormt de basis van een groot aantal websites online.

Django Developer Gezocht? | Front-end | Kojac

Wat doet een Django ontwikkelaar ?

Django onderscheid zich van de andere front-end frameworks door niet op JavaScript gebaseerd te zijn, maar op Python. Dit betekent dus ook dat een Django developer vooral over expertise in Python beschikt, en niet zozeer HTML/CSS/JavaScript. Django's primaire doel is om de realisatie van complexe, database-gedreven websites te vergemakkelijken. Het framework legt de nadruk op herbruikbaarheid en "pluggability" van componenten, minder code, lage koppeling, snelle ontwikkeling, en het principe van "don't repeat yourself". Het is minder specifiek gefocust op front-end, en kan ook functioneren als back-end. Django developers bouwen dus vaak een complete applicatie, en niet alleen een front-end.

Zoek je iemand die overweg kan met Django?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Jorne
Django developer

in het dagelijks leven is hij Masterstudent Natuurkunde aan de TU Delft en daarnaast heeft Jorne de minor computer science gevolgd.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Bernard
Django developer

in het dagelijks leven is hij bachelor student Business Analytics aan de VU in Amsterdam. Bernard kan niet zonder Python