Ben je programmeur?

Microsoft Power BI

Microsoft's Power BI is niet zozeer een programmeertaal, maar een verzameling van softwareservices, apps en connectors. Deze verschillende componenten werken samen om ongerelateerde data om te zetten in coherente, visueel meeslepende en interactieve inzichten. Gegevens kunnen een Excel-spreadsheet zijn of een verzameling van hybride data in de cloud en/of op locatie. Met Power BI is het eenvoudig data te verbinden, visualiseren en ontdekken wat belangrijk is. Een Power BI superheld kan moeiteloos al uw data in Power BI integreren en waardevolle inzichten genereren. Power BI heeft ook een aantal API's die gebruikt kunnen worden om nieuwe gegevens naar datasets te pushen, of om dashboards en rapporten in te bouwen in uw eigen aangepaste toepassingen of programma's.

Microsoft Power BI Developer Nodig | Kojac

Wat doet een Microsoft Power BI ontwikkelaar ?

Zoek je iemand die overweg kan met Microsoft Power BI?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Julian
Microsoft Power BI developer

in het dagelijks leven is hij Masterstudent Artificial Intelligence aan de Vrije Universiteit Amsterdam, wil later een eigen start-up beginnen.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Rick
Microsoft Power BI developer

in het dagelijks leven studeert hij een Bachelor Technische Bestuurskunde Delft en weet door eerdere baantjes alle snelkoppelingen in Excel te vinden.