Ben je programmeur?

Xamarin developer

Wat is Xamarin?

Xamarin.Forms is een cross-platform UI toolkit waarmee developers eenvoudig native user interface lay-outs kunnen maken die kunnen worden gedeeld tussen Android, iOS en Windows Phone. Het heeft als voordeel dat het de gebruikersinterface van elk platform - de individuele besturingselementen en navigatiemetaforen - samenbrengt tot een gemeenschappelijke laag, die kan worden gebruikt om toepassingen te bouwen voor iOS, Android en UWP met zowel een gedeelde toepassingslaag als gebruikersinterfacelaag.

Xamarin Developer Gezocht? | Mobile Apps | Kojac

Wat doet een Xamarin ontwikkelaar ?

Xamarin developers voelen zich helemaal thuis in het Xamarin platform. Xamarin maakt deel uit van het .NET ecosysteem, dus een Xamarin programmeur is ook hierin welbekend. Ze hebben kennis van het maken van custom componenten die gebruik maken van native code. Ook weten ze veel over Patterns en best practises voor Cross Platform Mobile Development. Verder snappen ze hoe Data Bindings en Effecten in Xamarin.Forms gebruikt kunnen worden om een prachtige, consistente app neer te zetten voor meerdere platforms.

Zoek je iemand die overweg kan met Xamarin?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Janneke
Xamarin developer

in het dagelijks leven is hij Dubbele masteropleiding Applied Mathematics en Applied Physics aan de TU Delft.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Sebastiaan
Xamarin developer

in het dagelijks leven is hij Bachelor Electrical Engineering aan de TU Delft en daarnaast actief bij commissies van zijn studentenvereniging.