Ben je programmeur?

Mobile apps

Inhoud

Mobiele applicatie ontwikkeling is het proces waarbij software (apps) en digitale assistenten worden gemaakt voor smartphones, meestal voor Android en iOS. De software kan worden gedownload van een mobiele app-winkel of toegankelijk zijn via een mobiele webbrowser. De programmeer- en opmaaktalen die voor dit soort softwareontwikkeling worden gebruikt, zijn onder meer Java, Swift, C# en HTML5, en kunnen gebruik maken van verschillende frameworks zoals Flutter of Cordova.

De ontwikkeling van mobiele apps neemt snel toe. Van detailhandel, telecommunicatie en e-commerce tot verzekeringen, gezondheidszorg en overheid; organisaties in alle sectoren moeten voldoen aan de verwachtingen van gebruikers voor real-time, handige manieren om transacties uit te voeren en toegang te krijgen tot informatie.

Vandaag de dag zijn mobiele apparaten de meest populaire manier voor mensen en bedrijven om verbinding te maken met het internet. Daarom is een goede en moderne app van uiterst belang om dit te faciliteren. Om relevant, flexibel en succesvol te blijven, moeten organisaties de mobiele applicaties ontwikkelen waar hun klanten, partners en werknemers om vragen.

Een foto van een Kojac ontwikkelaar die aan het werk is.

Talen onder Mobile apps

Swift is een algemene, multi-paradigma, gecompileerde programmeertaal ontwikkeld door Apple en de open-source gemeenschap, voor het eerst uitgebracht in 2014. Swift werd ontwikkeld als vervanging voor Apple's eerdere programmeertaal Objective-C, omdat Objective-C sinds het begin van de jaren …

Meer over Swift

Benieuwd naar onze andere diensten?

Weet je nog niet wat jouw project nodig heeft?
ook dan helpen we je graag
Bel of whatsapp 0614551275
Maak een afspraak

Hulp nodig met mobile apps?

Kojac helpt je met het vinden van een flexibele student developer.

Neem contact op