Ben je programmeur?

WordPress developer

Wat is WordPress?

WordPress is een gratis, open-source platform voor het maken van websites. Het is het meest gebruikte systeem voor het bouwen van websites en is het achterliggende systeem van meer dan één derde van alle websites op het internet. WordPress is de makkelijkste en meest krachtige blog- en website bouwer die vandaag de dag bestaat.

Wordpress Developer Gezocht? | Front-end | Kojac

Wat doet een WordPress ontwikkelaar ?

Op een meer technisch niveau; WordPress is een content management systeem (CMS) geschreven in PHP dat gebruik maakt van een MySQL database. WordPress is een uitstekend website platform voor een divers aantal soorten websites. Van blogging tot e-commerce tot zakelijke en portfolio websites, is WordPress een geschikte CMS. Het is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit in het achterhoofd, en is dus geschikt voor zowel grote als kleine websites.
Een wordPress developer houdt zich bezig met het schrijven van plug-ins of themes, en zorgt dat dit allemaal als één geheel werkt. Plug-ins zijn stukjes software voor uw website die meer functies en features kunnen toevoegen. Themes zorgen ervoor dat de website er precies uitziet zoals u wilt. Waar een wil is, is dus een weg!

Zoek je iemand die overweg kan met WordPress?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Akif
WordPress developer

In het dagelijks leven studeert Akif HBO ICT gericht op software engineering. Naast zijn studie werkte Akif bij verschillende bedrijven als webdeveloper.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Casper
WordPress developer

in het dagelijks leven is Casper masterstudent Artificial Intelligence aan de VU in Amsterdam. Naast zijn studie werkte Casper twee jaar als web developer consultant.