Ben je programmeur?

Machine learning developer

Wat is Machine learning?

Machine learning is een toepassing van kunstmatige intelligentie (AI). Dit geeft AI-systemen de mogelijkheid om automatisch te leren gebaseerd op data van hun omgeving. Dit leerproces kan vervolgens gebruikt worden om betere beslissingen te nemen. Er zijn verschillende algoritmes die Machine Learning gebruiken om op iteratieve wijze data te leren, te beschrijven en te verbeteren, met als einddoel om betere resultaten te voorspellen. Deze algoritmes gebruiken statistische technieken om patronen te identificeren, en vervolgens op basis van deze patronen acties uit te voeren.

Machine learning Developer Nodig? | Data Science | Kojac

Wat doet een Machine learning ontwikkelaar ?

Elke data scientist heeft een fundamentele basiskennis van machine learning. Dit houdt in dat ze bekend zijn met supervised, unsupervised en reinforcement learning; ze het verschil tussen regressie en classificatie weten; en een goed idee hebben van de verschillende methodes die bij deze verschillende technieken horen. Data scientists zijn gespecialiseerd in het herkennen van machine learning problemen, en het kiezen van de juiste algoritmes om ze op te lossen. Ze zijn ook in staat om recente literatuur te lezen en begrijpen, aangezien machine learning gegrond is in de wetenschap.

Zoek je iemand die overweg kan met Machine learning?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Julian
Machine learning developer

in het dagelijks leven is hij Masterstudent Artificial Intelligence aan de Vrije Universiteit Amsterdam, wil later een eigen start-up beginnen.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Rick
Machine learning developer

in het dagelijks leven studeert hij een Bachelor Technische Bestuurskunde Delft en weet door eerdere baantjes alle snelkoppelingen in Excel te vinden.