Ben je programmeur?

Matlab developer

Wat is Matlab?

MATLAB is een programmeerplatform dat speciaal is ontworpen voor ingenieurs en wetenschappers. Het hart van MATLAB is de MATLAB-taal, een op matrices gebaseerde taal waarmee de meest natuurlijke uitdrukking van numerieke wiskunde mogelijk is. In universitaire omgevingen was MATLAB jarenlang de standaard instructietool in de wiskunde, techniek en wetenschap. Tegenwoordig worden ook Python en R, die in tegenstelling tot MATLAB wel gratis zijn, veel gebruikt. In de industrie wordt MATLAB voornamelijk gebruikt voor onderzoek, ontwikkeling en analyse.

Matlab Data Scientist Nodig? | Data Science | Kojac

Wat doet een Matlab ontwikkelaar ?

Matlab data scientists gebruiken hun wiskundige kennis om complexe programma's te schrijven voor robotica, animatie, data science en modellering. MATLAB developers hebben een uiterst sterke wiskundige basis, en kunnen problemen goed wiskundig formuleren. Met behulp van deze vaardigheden kunnen ze op een wiskundige manier code schrijven die MATLAB sneller kan uitvoeren dan conventionele programmeertalen.

Zoek je iemand die overweg kan met Matlab?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Rafael
Matlab developer

in het dagelijks leven is hijMasterstudent Embedded Systems in Delft. Daarnaast heeft hij zich in gezet voor een Delfts dreamteam en zit hij graag op de mountainbike.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Rick
Matlab developer

in het dagelijks leven is hijMasterstudent Systems and Control aan de TU Delft, daarnaast programmeert hij in zijn vrije tijd en heeft hij een Android app gemaakt om dartscores bij te houden.