Ben je programmeur?

C++ developer

Wat is C++?

C++ (uitgesproken als C-plus-plus) is een mid-level programmeertaal voor algemene doeleinden. C++ staat relatief dicht bij de hardware, wat veel controle geeft in termen van geheugenbeheer, performance en uiteindelijk een robuuste softwareontwikkeling. C++ is een rechtstreekse afstammeling van de programmeertaal C. Een belangrijk verschil met C is dat C++ een multi-paradigmataal is: een taal waarin verschillende programmeerparadigma's (door elkaar) gehanteerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een set van steeds meer technieken, waarbij eerdere concepten en ideeën kunnen worden aangevuld met nieuwe mogelijkheden.. Het wordt wel eens de "betere C" genoemd.

C++  Engineers | Embedded Systems | Kojac

Wat doet een C++ ontwikkelaar ?

Een C++ ontwikkelaar ontwerpt en ontwikkelt software oplossingen met de gelijknamige programmeertaal. Naast programmeren, doorontwikkelen en optimaliseren behoort ook het onderhoud van deze softwaresystemen tot hun takenpakket. Een C++ ontwikkelaar is over het algemeen verantwoordelijk voor het bouwen van applicaties die kunnen variëren van desktop applicaties tot mobiele applicaties en embedded systemen. C++ is erg geschikt voor embedded systemen aangezien het relatief dicht op de hardware staat, waardoor het makkelijk naar machine code om te zetten is. C++ developers zijn ook goed in het vertalen van wensen van gebruikers en opdrachtgevers in bruikbare C++ oplossingen.

Zoek je iemand die overweg kan met C++?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Camiel
C++ developer

in het dagelijks leven is hij masterstudent Electrical Engineering aan de TU Delft. Camiel heeft een minor computer science gedaan

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Ruben
C++ developer

in het dagelijks leven is hij bachelorstudent informatica aan de hogeschool in Rotterdam