Ben je programmeur?

Arduino

Arduino is een open-source elektronicaplatform gebaseerd op eenvoudig te gebruiken hardware en software. Arduino boards zijn in staat om input te lezen: bijvoorbeeld licht op een sensor, een vinger op een knop, of een Twitter bericht; en het vervolgens om te zetten in een output: het activeren van een motor, het inschakelen van een LED, het publiceren van iets online. Je kunt je bord vertellen wat het moet doen door een reeks instructies naar de microcontroller op het bord te sturen. Arduino's zijn vaak super modulair, wat ze erg "Plug and Play" maakt. Hierdoor kun je relatief snel handige machines creƫren. Arduino's draaien de Arduino programmeertaal (gebaseerd op Wiring), wat wordt geschreven in de Arduino Software IDE (gebaseerd op Processing).

Arduino Embedded System Engineer nodig | Kojac

Wat doet een Arduino ontwikkelaar ?

Zoek je iemand die overweg kan met Arduino?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Renaldo
Arduino developer

in het dagelijks leven is hij bachelor student Elektrotechniek aan de TU Delft. Hier heeft hij veel te maken met embedded systems en Renaldo past zijn opgedane kennis graag in praktijk toe.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Mohamed
Arduino developer

in het dagelijks leven is hij masterstudent elektrotechniek aan de TU Delft. Naast zijn studie heeft Mohamed een jaar deel uitgemaakt van een dreamteam waarbij hij verantwoordelijk was voor het programmeren van de zonneauto in C++.