Ben je programmeur?

C# developer

Wat is C#?

C# (C-sharp) is een objectgeoriënteerde programmeertaal van Microsoft die de rekenkracht van C++ wil combineren met het programmeergemak van Visual Basic. C# is ontworpen om te werken met het .NET-platform van Microsoft. Het doel van Microsoft is de uitwisseling van informatie en diensten via het web makkelijker te maken. Programmeurs kunnen voortbouwen op bestaande code in plaats van deze steeds opnieuw te moeten schrijven. Hierdoor maakt C# het sneller en goedkoper om nieuwe producten en diensten op de markt te brengen.

C# Developer Nodig? | Back-end | Kojac

Wat doet een C# ontwikkelaar ?

Een C# programmeur voelt zich helemaal thuis in het .NET ecosysteem van Microsoft. C# ontwikkelaars zijn normaal gesproken verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties die op desktop computers draaien, maar ze kunnen ook werken aan geavanceerde back-end processen die moderne webapplicaties aandrijven. C# vereenvoudigt het programmeren door het gebruik van Extensible Markup Language (XML) en Simple Object Access Protocol (SOAP), die toegang geven tot een programmeerobject of -methode zonder dat de programmeur voor elke stap extra code hoeft te schrijven. Ook zijn C# developers verantwoordelijk voor het vertalen van klantwensen naar bruikbare C#-oplossingen

Zoek je iemand die overweg kan met C#?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Jelle
C# developer

in het dagelijks leven is hij student Lucht en Ruimtevaart aan de TU Delft. Daarnaast heeft hij bij een groot bedrijf in Delft gewerkt als C# developer.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Jurgen
C# developer

in het dagelijks leven is hij student Technische Informatica aan de TU Delft. Jurgen wil dolgraag zijn opgedane kennis toepassen binnen een bedrijf.