Ben je programmeur?

Swift developer

Wat is Swift?

Swift is een algemene, multi-paradigma, gecompileerde programmeertaal ontwikkeld door Apple en de open-source gemeenschap, voor het eerst uitgebracht in 2014. Swift werd ontwikkeld als vervanging voor Apple's eerdere programmeertaal Objective-C, omdat Objective-C sinds het begin van de jaren tachtig grotendeels ongewijzigd was gebleven en moderne taalfuncties miste. Het is daarom nog wel op Objective-C gebaseerd, maar dan in een nieuw modern jasje gestopt.

Swift Developer Gezocht? | Mobile Apps | Kojac

Wat doet een Swift ontwikkelaar ?

Een Swift developer bouwt, test en verfijnt apps voor mobiele apparaten die gebruikmaken van het iOS-besturingssysteem van Apple. Ze zorgen dat die in overeenstemming zijn met de doelstellingen en normen van hun bedrijf of klant. Naast iOS en smartphones/tablets programmeren ze soms ook voor andere apparaten. Ze hebben daarom een goed inzicht in iOS, en hoe het werkt met verschillende Apple apparaten zoals de iPhone, iPad, Apple Watch en Apple TV. Ze zijn ook in staat zijn om hun applicaties aan te passen aan de eisen van hun bedrijf of klant. Ze zijn bekend met Xcode, waarin voornamelijk wordt geprogrammeerd voor iOS en macOS applicaties.

Zoek je iemand die overweg kan met Swift?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Michael
Swift developer

in het dagelijks leven is hij Hockeyer en daarnaast volgt hij de bacheloropleiding Electrical Engineering aan de TU Delft

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Quirijn
Swift developer

in het dagelijks leven is hijBachelor Technische Informatica aan de TU Delft en houdt van bordspelletjes.