Ben je programmeur?

Data analist inhuren?

Een data analist is verantwoordelijk voor het opschonen, ophalen en interpreteren van data. Zo brengen onze data analisten markttrends en klantbehoeften voor jouw bedrijf in kaart, waardoor zakelijke beslissingen strategisch en gefundeerd genomen kunnen worden. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van AI, machine learning en big data is het belangrijk om mee te komen. Onze data analisten helpen je verder en maken de vertaalslag van abstracte data naar concrete waarde.

Maak een afspraak
Een foto van een Kojac ontwikkelaar die een aan een IT project werkt.

Waarom kiezen voor Kojac?

Kojac is al 35 jaar een studentenuitzendbureau en vormt de brug tussen student data analisten en bedrijven die op zoek zijn naar een data analist. Nog altijd wordt ons bureau gerund door studenten, zodat we jong, fris en flexibel blijven. Aan de ene kant bieden wij studenten de kans om werkervaring op te doen en aan de andere kant helpen wij bedrijven die moeite hebben met het vinden van geschikte data analisten op de krappe arbeidsmarkt. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Zet een data analist in voor jouw bedrijf

Bedrijven beschikken over steeds meer data, maar lang niet altijd wordt het potentieel van deze data benut. Data analisten zorgen er daarom voor dat data concrete waarde krijgt door data te organiseren en te interpreteren. Ze zijn expert op het gebied van data science en maken belangrijke trends en klantgegevens in jouw data inzichtelijk. Zo kunnen onze analisten dashboards en rapportages maken om de voortgang van een campagne te monitoren of klantbehoeften te duiden. Met behulp van hoogwaardige tools weten onze data analisten waardevolle inzichten naar boven te halen uit grote hoeveelheden data, wat een belangrijke bijdrage levert aan het maken van gefundeerde strategische keuzes.

Wat doet een data analist?

Een data analist gaat op zoek naar trends, resultaten of ontwikkelingen in grote hoeveelheden data. Dit doet de data analist door statistische analyses uit te voeren in programma’s en tools als R, SQL en Python. Door databases op te schonen, data te organiseren en resultaten te interpreteren, krijgt jouw bedrijf inzicht in belangrijke trends en resultaten.

Waar is een data analist voor nodig?

Hoewel bedrijven veel data verzamelen, vereist het veelal specialistische kennis en ervaring om erachter te komen wat deze data betekent. Onze data analisten helpen resultaten, trends en ontwikkelingen te destilleren uit abstracte data, zodat bijvoorbeeld duidelijk wordt of doelstellingen daadwerkelijk behaald worden, wat klantbehoeften zijn of hoe een campagne vordert.

Waar vind ik een hoogopgeleide data analist?

De data analisten van Kojac zijn hoogopgeleide IT-studenten met kennis over verschillende programmeertalen en data-analysetools. Je maakt vrijblijvend kennis met data analisten en na het selecteren van de juiste kandidaat gaat de student direct aan de slag. Daarbij komt dat de data analisten flexibel inzetbaar zijn en met een frisse blik naar jouw vraagstuk kijken. Geen behoefte aan een data analist, maar wel op zoek naar een student developer? Ook dan helpen we je graag verder.

Gemakkelijk uitbreiden?
Wij nemen jouw zorgen in onze handen

1. Plaats een aanvraag

Plaats een aanvraag via de website of maak een afspraak met ons. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

2. Wij analyseren je vraag

We bespreken met elkaar waar je precies naar op zoek bent. Dit kan telefonisch maar uiteraard drinken we ook graag een kop koffie met je.

3. Wij zorgen voor
de juiste match

We sturen je een aantal profielen van kandidaten waarvan wij denken dat ze geschikt zijn. Jij kiest vervolgens met wie je nader kennis wilt maken.

4. De data analist
kan aan de slag

Als het kennismakingsgesprek van beide kanten goed verlopen is, kan de data analist direct aan de slag. We houden contact om te checken of alles naar wens is.

Data analist inhuren?
Kojac staat voor je klaar.
Wij hebben altijd snel iemand klaar staan voor jouw opdracht.
Meld je vacature aan