Ben je programmeur?

Angular developer

Wat is Angular?

Angular is een open-source webapplicatie framework geleid door het Angular Team van Google. Het is ontworpen voor het bouwen van single-page client applicaties op basis van HTML en TypeScript. Angular is geschreven in TypeScript, wat een uitbreiding is van JavaScript. Het doel van Angular is niet zozeer om websites te maken, maar om applicaties te bouwen met behulp van webtechnologieën.

Angular Developer Nodig? | Frontend | Front-end | Kojac

Wat doet een Angular ontwikkelaar ?

Een Angular developer ontwerpt, implementeert en test webapplicaties. De architectuur van een Angular applicatie is gebaseerd op bepaalde fundamentele concepten. De basisbouwstenen van het Angular framework zijn Angular componenten die zijn georganiseerd in Modules. Modules verzamelen gerelateerde code in functionele sets; een Angular app wordt gedefinieerd door een set van zulke Modules. Binnen die Modules heb je Services die de kern van de logica van de app vormen, en componenten die verantwoordelijk zijn voor de views. De programmeur zorgt voor de implementatie van deze componenten, services en modules, en zorgt dat alles goed samen werkt. Zo wordt er een goed werkende webapp neergezet als eindresultaat!

Zoek je iemand die overweg kan met Angular?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Harm
Angular developer

In het dagelijks leven is Harm student Lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Naast zijn studie heeft Harm als fullstack webdeveloper en front-ender werkervaring opgedaan.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Casper
Angular developer

in het dagelijks leven is Casper masterstudent Artificial Intelligence aan de VU in Amsterdam. Naast zijn studie heeft Casper twee jaar als web developer consultant gewerkt.