Ben je programmeur?

Cordova developer

Wat is Cordova?

Apache Cordova is een open source framework dat webontwikkelaars in staat stelt om hun HTML, CSS en JavaScript content te gebruiken om een native applicatie te maken voor verschillende mobiele platformen. Cordova neemt een web applicatie en rendert deze binnen een native WebView. Een WebView is een soort scherm die wordt gebruikt om webcontent te tonen binnen een native app. Het is een soort webbrowser zonder de standaard UI-elementen, zoals een adresveld of statusbalk. De webapp die in deze container wordt uitgevoerd, is net als elke andere webapp die in de browser wordt uitgevoerd. Dit type mobiele applicatie wordt vaak een hybride applicatie genoemd.

Cordova Developer Gezocht? | Mobile Apps | Kojac

Wat doet een Cordova ontwikkelaar ?

Een Cordova developer heeft ervaring met het maken van hybride apps. Eigenlijk zou je een Cordova programmeur ook kunnen zien als hybride developer. Hij of zij heeft verstand van app development: Hoe Android en iOS precies in elkaar steken, maar ook van web development: Hoe maak je snelle, functionele webapps met behulp van HTML/CSS/JavaScript. Cordova developers zijn in staat deze twee concepten te combineren tot een consistent en modern eindresultaat.

Cordova developers kunnen worden gezien als webapp developers met een affiniteit voor de mobiele platforms. Cordova programmeurs kunnen vaak sneller een app neerzetten, aangezien het ontwikkelen van hybride apps minder tijd kost dan het ontwikkelen van een app voor elk native platform apart.

Zoek je iemand die overweg kan met Cordova?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Meer voorbeeldstudenten?
Cordova developer

Wil je een voorbeeldprofiel neem contact met ons op!

Een foto van een voorbeeldstudent.
Meer voorbeeldstudenten?
Cordova developer

Wil je een voorbeeldprofiel neem contact met ons op!