Ben je programmeur?

Developer inhuren?

Op de krappe arbeidsmarkt van dit moment is het niet eenvoudig om een geschikte programmeur te vinden, die je kan helpen bij het optimaliseren van je website, het goed laten werken van een app of een ander IT-gerelateerd vraagstuk. Kojac brengt daarom student programmeurs snel in contact met bedrijven die graag een beroep willen doen op de kennis van deze studenten. Een developer inhuren via Kojac is bovendien erg eenvoudig. Benieuwd naar onze werkwijze en onze developers? Lees dan snel verder.

Maak een afspraak
Een foto van een Kojac ontwikkelaar die een aan een IT project werkt.

Waarom kiezen voor Kojac?

Kojac is al 33 jaar een studentenuitzendbureau en vormt de brug tussen student developers en bedrijven die op zoek zijn naar een programmeur. Nog altijd wordt ons bureau gerund door studenten, zodat we jong, fris en flexibel blijven. Aan de ene kant bieden wij studenten de kans om werkervaring op te doen en aan de andere kant helpen wij bedrijven die moeite hebben met het vinden van geschikte programmeurs op de krappe arbeidsmarkt. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Developer inhuren voor een project?

Heb jij een IT-gerelateerd vraagstuk en zou je hier graag een developer voor willen inhuren? Kojac helpt je graag bij het vinden van een geschikte IT-student. Wij werken met studenten die gespecialiseerd zijn in verschillende talen en kennis hebben van uiteenlopende vakgebieden binnen de IT, zoals een php developer of full stack developer. Op die manier kunnen wij altijd iemand met jou in contact laten brengen die verstand heeft van jouw vraagstuk, of het nu gaat over het ontwikkelen van een app of het wegnemen van programmeerfouten in de website. Daarbij komt dat je eerst kennismaakt met de developer die je zelf uitkiest, zodat beide partijen overeen kunnen komen over de samenwerking.

Welke soort developers hebben wij in huis?

In de programmeer wereld wordt er vaak onderscheid gemaakt tussen front-end en back-end development. Front-end gaat over de voorkant van bijvoorbeeld een website ofwel hetgeen dat de bezoeker van de website te zien krijgt. Back-end daarentegen gaat meer over het technische verhaal dat aan de achterkant plaatsvindt. Bij Kojac werken we daarom met zowel back-end developers als front-end developers. Verder kunnen onze programmeurs in een breed scala aan talen programmeren; zo beschikken we over een PHP, Python en java developer. Is jouw vraagstuk aan software gerelateerd? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat je een software developer inhuurt.

Wat zijn de voordelen van een student developer inhuren?

Kojac is een studentenuitzendbureau door en voor studenten. Het voordeel hiervan is dat je altijd een fris inzicht krijgt op vraagstukken, waar je mogelijk zelf eerder niet aan gedacht had. Hoewel onze student developers vaak weinig tot geen werkervaring hebben, zijn zij ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan en werken ze vaak harder dan een professional met jarenlange ervaring. Bovendien krijgen zij in hun opleiding veel opdrachten waarbij ze kennis toepassen op casussen en vaardigheden aanleren. Twijfel je of een student developer jouw vraagstuk kan oplossen? Geen zorgen, de kosten om een programmeur te ontmoeten zijn €0,-.

Gemakkelijk uitbreiden?
Wij nemen jouw zorgen in onze handen

1. Plaats een aanvraag

Plaats een aanvraag via de website of maak een afspraak met ons. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

2. Wij analyseren je vraag

We bespreken met elkaar waar je precies naar op zoek bent. Dit kan telefonisch maar uiteraard drinken we ook graag een kop koffie met je.

3. Wij zorgen voor
de juiste match

We sturen je een aantal profielen van kandidaten waarvan wij denken dat ze geschikt zijn. Jij kiest vervolgens met wie je nader kennis wilt maken.

4. De programmeur
kan aan de slag

Als het kennismakingsgesprek van beide kanten goed verlopen is, kan de programmeur direct aan de slag. We houden contact om te checken of alles naar wens is.

Developer inhuren?
Kojac staat voor je klaar.
Wij hebben altijd snel iemand klaar staan voor jouw opdracht.
Meld je vacature aan