Ben je programmeur?

TensorFlow developer

Wat is TensorFlow?

TensorFlow is een gratis, open-source python library, origineel gemaakt door Google, voor het bouwen van machine learning pipelines. TensorFlow bundelt een hele reeks modellen en algoritmen voor verschillende doeleinden, met voornamelijk de focus op (deep) neural networks. Deze neural networks worden getraind met trainingsdata en produceren vervolgens een model dat gebruikt kan worden voor inferentie of om voorspellingen te maken. De python interface wordt gebruikt om een handige front-end API te bieden voor het bouwen van applicaties met het framework, die dan vervolgens worden uitgevoerd in high-performance C++. Tensorflow ondersteunt grootschalige projecten, en kan dus met enorme hoeveelheden data werken.

TensorFlow Developer Nodig? | Data Science | Kojac

Wat doet een TensorFlow ontwikkelaar ?

Developers of Data Scientists gebruiken TensorFlow om dataflow graphs maken. Dit zijn structuren die beschrijven hoe de data (tensors, oftewel multidimensionale data arrays) door verschillende processing nodes (in principe wiskundige bewerkingen) stroomt. Vandaar de naam TensorFlow.

Zoek je iemand die overweg kan met TensorFlow?

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Julian
TensorFlow developer

in het dagelijks leven is hij Masterstudent Artificial Intelligence aan de Vrije Universiteit Amsterdam, wil later een eigen start-up beginnen.

Een foto van een voorbeeldstudent.
Superheld Rick
TensorFlow developer

in het dagelijks leven studeert hij een Bachelor Technische Bestuurskunde Delft en weet door eerdere baantjes alle snelkoppelingen in Excel te vinden.