Ben je programmeur?

Kojac Zomercampagne

Onze hoogopgeleide IT studenten zijn in de zomermaanden extra veel beschikbaar! Zijn jullie aan het opschalen, hebben jullie net een grote nieuwe klant binnengehaald of hebben jullie om een andere reden snel capaciteit nodig? Onze programmeurs kunnen direct aan de slag dus profiteer nu van deze actie.

Neem contact op
Drie ontwikkelaars van Kojac die een project bespreken

Waar bestaat de campagne uit?

Ga flexibel van start

Onze programmeurs kun jij inzetten zonder dat je vast zit aan een langdurig contract. Je kan kosteloos kennis maken om te zien of een van onze superhelden jou kan helpen.

Beschikbare programmeurs

Door de zomervakantie hebben veel van onze programmeurs een hoge beschikbaarheid en zij willen dolgraag hun opgedane kennis in de praktijk toepassen.

Risicovrij opschalen

Ligt dat ene project al maanden op de plank? Met onze vrijblijvende voorwaarden is dit een ideaal moment om een extra superheld in te zetten.

Beleef een zomer zonder zorgen

Het doel van Kojac is om de brug te vormen tussen bedrijven en studenten door middel van (bij)banen.

Momenteel hebben we bij Kojac een enorme database aan slimme Junior Developers en Data Scientists. De naderende zomervakantie en de huidige omstandigheden zorgen ervoor dat een groot deel van deze studenten veel beschikbaar is en zichzelf dolgraag nuttig wil maken. Grote kans dat u vroeger zelf ook een relevante bijbaan wilde hebben waarbij je je vers opgedane kennis en talenten kan inzetten!

In tegenstelling tot de markt, hebben we bij Kojac geen tekort aan hoogopgeleide programmeurs. Op gebied van jaren werkervaring onderklassen ze misschien wel een senior developer, maar op het gebied van aanpassingsvermogen, flexibiliteit en kennisverwerving overklassen ze vaak de standaard externe inhuur!

We kunnen het natuurlijk aanbevelen om gewoon een keer een developer van Kojac te proberen. De angst voor het onbekende, het inschakelen van een student, kun je alleen maar wegnemen door het een keer te proberen. Daarnaast doet Kojac dit al 33 jaar succesvol en vele bedrijven hebben vrijblijvend via ons een slimme developer gevonden!

Onze developers komen van technische universiteiten en hogescholen uit heel Nederland. Met een brede IT kennis kunnen ze snel van toegevoegde waarde zijn op uw project, als werkstudent of developer. De studentprogrammeurs hebben onder andere ervaring met de Frontend, Backend, Mobile Apps, Embedded systems en Data Science.

Wil je dus risicovrij opschalen, kan je hulp gebruiken bij een lastige klus of gewoon behoefte aan een breed inzetbare hoogopgeleide technische student? Dan is Kojac er om u verder te helpen!

Neem contact op