Ben je programmeur?

Kojac's brede aanbod van studenten

Een foto die past bij dit blog artikel.
Een foto van de auteur van dit artikel

Jurriaan van Reeuwijk

2022-09-05

Veel bedrijven zijn op zoek naar programmeurs en developers, en kiezen ervoor om een student in te huren. Een goede keuze wat ons betreft. Veel studenten zijn getalenteerde programmeurs en goed opgeleid in het vakgebied, daarnaast zijn er een hoop studenten op zoek naar een ict bijbaan. Echter kan het lastig zijn voor deze student programmeurs en bedrijven om met elkaar in contact te komen. Dat is waar wij van Kojac in het spel komen. Kojac staat in contact met tal van student programmeurs. Om bedrijven te koppelen aan de juiste programmeur is het belangrijk dat we weten wat de programmeur precies gaat doen binnen het bedrijf. Zo kunnen we een programmeur met de juiste skill set voor de klus aanbieden.

Het grootste verschil tussen programmeurs zit in de verschillende programmeer talen die zij beheersen. De meest gebruikte programmeertalen zijn Python en Javascript. Sommige klussen vragen om een Python-developer waar anderen meer geschikt zijn voor een Javascript programmeur. Vaak weet het bedrijf zelf of ze behoefte hebben aan een Python-developer of een Javascript programmeur. Echter kan het soms moeilijk zijn voor een bedrijf om te wat voor een programmeur ze nou echt nodig hebben. Gelukkig hebben wij van Kojac en onze programmeurs veel ervaring met programmeer klussen, en kunnen wij u goed helpen bij het maken van de keuze tussen bijvoorbeeld een Python-developer en een Javascript programmeur.

Naast Python-developers en Javascript programmeurs neemt de vraag naar mobile-developers sterk toe. Wat erg begrijpelijk is gezien het enorme gebruik van mobiele telefoons. Nog nooit was een mooie en strakke mobiele website zo belangrijk als nu, wat natuurlijk reflecteert op het belang van mobile-developers. Een mobiele website zorgt ervoor dat uw bedrijf makkelijker, sneller en op ieder moment te vinden is. Laat me het belang hiervan beschrijven met een voorbeeld: Stel een potentiële klant ziet ergens op straat of in een bushokje een reclame van uw bedrijf. Als de reclame goed werkt en de interesse van de potentiële klant weet te wekken, kan hij via zijn mobiele telefoon direct de website bezoeken voor meer informatie. Dat is meer gewenst dan dat hij moet wachten totdat hij een computer tot zijn beschikking heeft, aangezien hij in de tussentijd zijn interesse alweer verloren kan zijn. Een extra toevoeging als een QR-code maakt het nog makkelijker voor de potentiële klant om de site meteen te bezoeken. Het is dan wel cruciaal dat de mobiele website goed in elkaar zit. Een goede mobile-developer kan hierin het verschil maken en zo klanten winnen voor u en uw bedrijf. Buiten mobiele websites zijn mobile-developers goed in het maken van apps. Een app is dan misschien niet zo zeer handig om potentiële klanten te werven, maar kan wel veel toevoegen voor de werknemers. Je ziet het steeds vaker, werkgevers of organisaties die gebruik maken van een app.

De meeste programmeurs die Kojac in dienst heeft zijn goed opgeleid in het ict-vakgebied, en beheersen dus meerdere programmeertalen. Hierdoor kunnen ze zowel als Python-developer als Javascript programmeur aan de slag. Natuurlijk is het ook mogelijk dat u een klus heeft die niet vraagt om een van de meest gebruikte programmeertalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Swift programmeurs of Rust developer vacatures. Zelfs voor deze vacatures hebben wij programmeurs in dienst. Met onze 30 jaar aan ervaring zijn we goed in staat de juiste programmeur uit te kiezen voor uw klus. Als u als bedrijf niet weet wat voor programmeur u nodig zullen wij, in overleg met u en onze programmeurs, u helpen de juiste in te student inhuren. Of het nou een Python-developer, een Javascript programmeur of een programmeur gespecialiseerd in een minder populaire taal, bij Kojac hebben we de programmeur voor uw klus.

Op zoek naar een flexibele ontwikkelaar?

Kojac staat voor je klaar. Neem contact met ons op!

Contact