Are you a developer?

Easy expansion? We take your
troubles off your hands

This is Kojac

Kojac was founded over thirty years ago, and we have been focussed on the IT market ever since. After the foundation in 1988, there have always been students in charge of Kojac and have paved the way for us! For ten years now, we have been placing highly educated students with companies. This way, companies get the most recent developments and students get the chance to learn in practice.

Kojac was founded by students and is still being managed by students. This way the company remains young and grows naturally.

Vision

For over 33 years, Kojac has been connecting IT students to companies and vice versa. We are currently aiming to give as many students of HBO and universities as possible an informative part time job, which allows them to explore their career opportunities. Also, the companies get to follow the newest developments straight from the lecture hall.

In 33 years, we have gained experience to be at your service for the most special projects.

1985

In 1985, five students from the studies Electrical Engineering at TU Delft teamed up to organise a study trip to Korea and Japan: The Korea and Japan Committee.

1988

An idea sprung from this collaboration: a company run by students where companies and students could collaborate: Kojac is a fact!

1989 - 2022

Through the years, Kojac has been growing. It started as an office where students gave software training to companies. Eventually, with a growing need for developers, the focus shifted to posting student programmers.

2022

To this day, Kojac’s fire is carried by smart students and is still burning bright.

Meet the Kojac team

Een foto van Joost een vennoot van Kojac.

Joost van den Berg

Managing Partner | Delft

Zoveel mogelijk studenten aan een uitdagende bijbaan helpen, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Ook geeft het veel energie om te zien hoe studenten bedrijven verder kunnen helpen met een frisse blik en state-of-the-art oplossingen. Binnen Kojac ben ik samen met Hella verantwoordelijk voor de Marketing. Naast het runnen van studentenbedrijf Kojac volg ik de master Construction Management and Engineering aan de TU Delft. In mijn vrije tijd ben ik graag op het hockeyveld of op het terras. Verder vind ik het heerlijk om een rondje te wielrennen of wandelen!

Een foto van Jelle vennoot van Kojac.

Jelle van Lieshout

Managing Partner | Delft

Bij Kojac praat ik met de nieuwe developers en verzorg ik de administratie. Het koppelen van de Kojac-Superhelden aan vette programmeeropdrachten geeft me veel energie! Ik hoop dat we in de toekomst nog voor veel studenten een springplank kunnen faciliteren van een bijbaan naar een vaste baan. Naast het werk bij Kojac studeer ik Computer Science & Engineering en speel ik af en toe een potje hockey. Naast dat ik zelf graag complexe code induik, probeer ik zoveel mogelijk studenten aan leuke opdrachten te helpen.

Een foto van een regio manager bij Kojac.

Willem

Regiomanager, Amsterdam

Tijdens mijn bachelors Computer Science en Psychologie heb ik gemerkt dat een fijne studiegerelateerde bijbaan vinden niet altijd even makkelijk is. Verder denk ik dat voor een bedrijf studenten van grote waarde kunnen zijn met een frisse kijk op problemen en met de kennis en ervaring die tijdens de studie is vergaard. Ik ben daarom erg gedreven om een goede match te maken tussen bedrijven en studenten, waarbij alle partijen profiteren en er blij van worden. Binnenkort start ik met de master Artificial Intelligence, waar ik erg naar uitkijk. In mijn vrije tijd speel ik voetbal en anders ik ergens op het terras in Amsterdam te vinden.

Een foto van Irene, een vennoot van Kojac.

Irene Schemkes

Managing Partner | Delft

Bij Kojac houd ik mij bezig met het koppelen van nieuwe studenten aan bijbanen bij allerlei soorten bedrijven, van kleine start-ups tot grote multinationals. Binnen het studentenbedrijf ben ik verantwoordelijk voor de loonadministratie en de slechte hitjes op kantoor. Ik studeer de master Biomedical Engineering aan de TU Delft. In mijn vrije tijd ben ik wekelijks te vinden op het hockeyveld, zeil ik graag en ben ik dol op wintersport!

Een foto van een regio manager van Kojac

Joep

Regiomanager, Amsterdam

Als regiomanager bij Kojac ben je het middelpunt tussen de student developer en onze klanten. Mijn taak is dan ook het vinden van een leuke bijbaan voor studenten en daarbij het zoeken van een gedreven student voor de bedrijven. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het nog knap lastig kan zijn om een leuke bijbaan te vinden die aansluit bij je studie, daardoor ben ik extra gemotiveerd om andere hiermee te helpen. Door mijn ervaringen in de sales hoop ik hierin dan ook een verschil te kunnen maken. Verder ben ik buiten mijn studie International Business en werk veel te vinden op het terras en probeer ik hier en daar naar de sportschool te gaan, verdere interesses zijn Formule 1, zeilen, skiën, Barbecueën & horloges.

Een foto van Bastiaan een vennoot van Kojac.

Bastiaan Bakker

Managing Partner | Delft

Bij Kojac houd ik mij bezig met het koppelen van nieuwe studenten aan bijbanen bij allerlei soorten bedrijven, van kleine start-ups tot grote multinationals, zolang de studenten maar relevante werkervaring op kunnen doen! Daarnaast verdiep ik mij ook in de interne IT-infrastructuur van ons bedrijf en in de wetgeving omtrent arbeidscontracten. Ik studeer de master Engineering, Policy & Analysis aan de TU Delft. Ik ben een jaar bestuur geweest van de Wiskunde en Informatica studievereniging 'Christiaan Huygens'. Daarnaast ben ik een enorm voetbal fan, verzamel in LP's en draai ik plaatjes.

Een foto van Frederiek, financieel manager bij Kojac

Frederiek Backers

Financieel manager | Delft

Bij Kojac ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie: een boekhouding die op orde is, het versturen van facturen naar bedrijven en alle Kojac studenten wekelijks uitbetalen. Naast mijn baan als financieel manager studeer ik Technische Wiskunde, heb ik een tof bestuursjaar afgerond bij de studievereniging voor informatica- en wiskundestudenten en ben ik proactief de studiebelangen van studenten aan het behartigen op de faculteit EWI door actief te zijn binnen de opleidingscommissie wiskunde en de facultaire studentenraad. In mijn vrije tijd vind het leuk om te tennissen en drink ik graag een kopje koffie met vriendinnen.

We know which programmers we employ.

1. the developer

applies

We only hire developers with previous programming experience.

2.We check

The skills

We look which programming languages the developer is comfortable with so that we can construct a good profile.

3. We get to know

the developer

The developer visits our office so that we can get to know each other and we can add the resume to the profile.

4.the developer

joins our network

Once the developer has been accepted we match the developer with the right jobs.

Want to visit our office?

We would love to invite you to our office for a cup of coffee.

Book an appointment