Are you a developer?

Easy expansion? We take your
troubles off your hands

This is Kojac

Kojac was founded over thirty years ago, and we have been focussed on the IT market ever since. After the foundation in 1988, there have always been students in charge of Kojac and have paved the way for us! For ten years now, we have been placing highly educated students with companies. This way, companies get the most recent developments and students get the chance to learn in practice.

Kojac was founed by students and is still being managed by students. This way the company remains young and grows naturally.

Vision

For over 33 years, Kojac has been connecting IT students to companies and vice versa. We are currently aiming to give as many students of HBO and universities as possible an informative part time job, which allows them to explore their career opportunities. Also, the companies get to follow the newest developments straight from the lecture hall.

In 33 years, we have gained experience to be at your service for the most special projects.

1985

In 1985, five students from the studies Electrical Engineering at TU Delft teamed up to organise a study trip to Korea and Japan: The Korea and Japan Committee.

1988

An idea sprung from this collaboration: a company run by students where companies and students could collaborate: Kojac is a fact!

1989 - 2022

Through the years, Kojac has been growing. It started as an office where students gave software training to companies. Eventually, with a growing need for developers, the focus shifted to posting student programmers.

2022

To this day, Kojac’s fire is carried by smart students and is still burning bright.

Meet the Kojac team

Een foto van Marten een vennoot van Kojac.

Joost van den Berg

Managing Partner | Delft

Zoveel mogelijk studenten aan een uitdagende bijbaan helpen, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen! Ook geeft het veel energie om te zien hoe studenten bedrijven verder kunnen helpen met een frisse blik en state-of-the-art oplossingen. Binnen Kojac ben ik samen met Hella verantwoordelijk voor de Marketing. Naast het runnen van studentenbedrijf Kojac volg ik de master Construction Management and Engineering aan de TU Delft. In mijn vrije tijd ben ik graag op het hockeyveld of op het terras. Verder vind ik het heerlijk om een rondje te wielrennen of wandelen!

Een foto van Jelle vennoot van Kojac.

Jelle van Lieshout

Managing Partner | Delft

Bij Kojac praat ik met de nieuwe developers en verzorg ik de administratie. Het koppelen van de Kojac-Superhelden aan vette programmeeropdrachten geeft me veel energie! Ik hoop dat we in de toekomst nog voor veel studenten een springplank kunnen faciliteren van een bijbaan naar een vaste baan. Naast het werk bij Kojac studeer ik Computer Science & Engineering en speel ik af en toe een potje hockey. Naast dat ik zelf graag complexe code induik, probeer ik zoveel mogelijk studenten aan leuke opdrachten te helpen.

Een foto van Jelle vennoot van Kojac.

Onno Verberne

Regiomanager, Amsterdam

Als Regiomanager Amsterdam houd ik mij vooral bezig met de brug vormen tussen studenten en bedrijven. Mijn achtergrond in Computer Science geeft mij hierbij de mogelijkheid om de technische eisen en belangen van bedrijven scherp te krijgen, om zo de meest geschikte student voor de klus te vinden. Daarnaast ben ik ook bezig met Kojac promoten onder de bedrijven en studenten van de regio Amsterdam. Verder doe ik aan longboard dancen in mijn vrije tijd, en ben ik altijd wel ergens in Amsterdam vinden!

Een foto van Simon een vennoot van Kojac.

Irene Schemkes

Managing Partner | Delft

Bij Kojac houd ik mij bezig met het koppelen van nieuwe studenten aan bijbanen bij allerlei soorten bedrijven, van kleine start-ups tot grote multinationals. Binnen het studentenbedrijf ben ik verantwoordelijk voor de loonadministratie en de slechte hitjes op kantoor. Ik studeer de master Biomedical Engineering aan de TU Delft. In mijn vrije tijd ben ik wekelijks te vinden op het hockeyveld, zeil ik graag en ben ik dol op wintersport!

Een foto van Jenske marketing manager bij Kojac.

Hella Fontijn

Marketing manager | Delft

Mijn werk bij Kojac bestaat uit verschillende taken, met als voornaamste doel het vergroten van de naamsbekendheid van Kojac onder studenten en bedrijven. Dit doe ik met het ontwerpen van promotiemateriaal, beheren van social media, opzetten van leuke acties en contact opnemen met andere partijen, zoals studieverenigingen. Samen met het Kojac team bedenk ik acties om ons toegankelijke en professionele imago te verspreiden, om zo bij te dragen aan Kojac's visie: zo veel mogelijk studenten helpen aan een leuke en leerzame bijbaan. Ik krijg veel vrijheid om zelf projecten te bedenken en deze verantwoordelijkheid ervaar ik als erg leerzaam en zorgt voor een efficiente werkwijze en veel flexibiliteit. Dankzij deze flexibiliteit kan veel van mijn werk remote, maar toch ben ik graag op het Kojac kantoor, voor de gezelligheid en prettige werksfeer. Naast mijn baan als Marketing manager studeer ik nu de master Strategic Product Design aan de TU Delft, welke ik volgend jaar hoop af te ronden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te koken, bakken, hapjes te maken en met vrienden lang te tafelen.

Een foto van Daan een vennoot van Kojac.

Bastiaan Bakker

Managing Partner | Delft

Bij Kojac houd ik mij bezig met het koppelen van nieuwe studenten aan bijbanen bij allerlei soorten bedrijven, van kleine start-ups tot grote multinationals, zolang de studenten maar relevante werkervaring op kunnen doen! Daarnaast verdiep ik mij ook in de interne IT-infrastructuur van ons bedrijf en in de wetgeving omtrent arbeidscontracten. Ik studeer de master Engineering, Policy & Analysis aan de TU Delft. Ik ben een jaar bestuur geweest van de Wiskunde en Informatica studievereniging 'Christiaan Huygens'. Daarnaast ben ik een enorm voetbal fan, verzamel in LP's en draai ik plaatjes.

Een foto van Ricardo financieel manager bij Kojac

Ricardo Jongerius

Financieel manager | Delft

Mijn voornaamste taak bij Kojac is het bijhouden van alle financiën. Dit betekent dat ik zorg dat de boekhouding netjes in orde is, facturen verstuur naar bedrijven, en ook onze Kojac-Superhelden wekelijks uitbetaal. Eigenlijk alles wat met geld te maken heeft. Naast dit baantje ben ik ook een Computer Science Master Student, waar ik nu in mijn eerste jaar zit. Mijn liefde voor geld begon hiervoor als penningmeester van de studievereniging van Computer Science, en ik vind het leuk om nu ook alle geldzaken van een klein bedrijf te overzien!

We know which programmers we employ.

1. the developer

applies

We only hire developers with previous programming experience.

2.We check

The skills

We look which programming languages the developer is comfortable with so that we can construct a good profile.

3. We get to know

the developer

The developer visits our office so that we can get to know each other and we can add the resume to the profile.

4.the developer

joins our network

Once the developer has been accepted we match the developer with the right jobs.

Want to visit our office?

We would love to invite you to our office for a cup of coffee.

Book an appointment